Wielrenner gewond bij ongeval Edisonweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een wielrenner is vanmiddag lichtgewond geraakt bij een ongeval op de hoek van de Edisonweg en de Energieweg.

Vermoedelijk kwam de man uit de richting van de spoorwegovergang en werd hij geraakt door een personenwagen. Over de precieze toedracht is niets bekendgemaakt. De politie nam de gegevens van de autobestuurder op en hoorde getuigen. Kleine bloedsporen waren zichtbaar op het wegdek. Het ongeval gebeurde kort na half vijf.

- Advertentie -

De rechterknie van de wielrenner is verbonden in een politiebus door een verpleegkundige van de Rapid Responder. Een ambulance heeft zowel de man als zijn fiets meegenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger gearresteerd voor winkeldiefstal in april
Volgend artikelBrandweer in actie voor kat op dak in West-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).