CineCity Vlissingen ontruimd vanwege brandalarm

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het pand van CineCity in Vlissingen is gisteravond ontruimd nadat er een brandmelder afging. Het bleek echter om loos alarm te gaan.

Omstreeks 22.30 uur werd het volledige pand van CineCity aan de Spuikomweg in Vlissingen ontruimd nadat een of meerdere brandmelders afgingen.

- Advertentie -

Volgens een medewerker van de bioscoop is door een rookmachine het brandalarm afgegaan. Vervolgens werd het ontruimingsalarm in werking gesteld.

“We hadden alle ruimtes afgesloten zodat de aanwezige rookmelders niet af zouden gaan. We hadden niet verwacht dat er alsnog een alarm zou afgaan”, aldus een medewerker van CineCity. Volgens de medewerker was vrij snel duidelijk dat het loos alarm was. Toen dit werd bevestigd, kon iedereen weer de zalen in en werden de films hervat.

Vandaag is de laatste dag van het internationale festival ‘Film by the sea’.

- Advertentie -
Vorig artikelStrandgangers nat door golf op Badstrand
Volgend artikelDronken man in struiken gevonden bij supermarkt in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.