Dronken man in struiken gevonden bij supermarkt in Vlissingen

© Foto: De schrijvende pers
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn vandaag tegen de avond in actie gekomen voor een man die in de struiken was aangetroffen.

Tegen half zes kwam de melding dat er een persoon in de struiken lag bij de Duinpoortweg. Het bleek de Glacisstraat te zijn, naast de Aldi. Ambulance-medewerkers stelden al snel vast dat de man dronken was en verder niets mankeerde. Ze vertrokken. Politie-agenten vertelden de man vervolgens dat ze hem mee zouden nemen als hij de plek niet verliet. Onder protest vervolgde de man zijn weg. Even later kreeg hij op het Stadhuisplein eten van iemand.

- ADVERTENTIE -

Het betreft een dakloze die vaak te zien is langs de President Rooseveltlaan, op de Singel en rond het Pablo Picassoplein. Enkele maanden geleden belden voorbijgangers 112 toen ze hem in een bushokje langs de President Rooseveltlaan zagen liggen. Nadat de melder het tafereel nauwkeurig omschreef, werd destijds besloten geen ambulance te sturen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!