Fietsendiefjes aangehouden na fietsendiefstal in augustus

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagmorgen zijn twee jongens door de politie van hun bed gelicht. Ze worden verdacht van het stelen van twee fietsen in augustus van dit jaar.

Op 9 augustus 2016 kwam er bij de politie een melding binnen dat twee jongens, met een kniptang, rondliepen bij het zwembad aan de Sportweg. Ze zouden ook een fiets hebben gestolen.

- Advertentie -

De politie ging naar de fietsenstalling bij het zwembad maar de jongens waren al weg. Er was daar een fiets weggenomen en een onderzoek werd gestart.

Het uitkijken van camerabeelden leverde uiteindelijk de identiteit van twee mogelijke daders op, twee jongens van 15 en 16 jaar uit Vlissingen. Ook bleek in de loop van het onderzoek dat er daar nog een fiets was gestolen.

Met toestemming van de Officier van Justitie zijn de knapen maandagmorgen 19 september 2016 aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken man in struiken gevonden bij supermarkt in Vlissingen
Volgend artikelMan (47) vermist vanuit Vlissingen op fiets
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.