Politie pakt mogelijke drugdealers op bij Dokje van Perry

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Tegen middernacht, van zondag op maandag, werd er een melding gedaan door een getuige dat er mogelijk gedeald zou worden vanuit een auto bij het Dokje van Perry in Vlissingen.

Naar aanleiding van de omschrijving van de situatie door deze getuige zijn agenten door de meldkamer naar de plek gestuurd waar een en ander plaats zou vinden.

De agenten troffen een auto aan met daarin vier personen. Aan de aanwezigen werd uitgelegd wat de melding was en door de agenten werd de uitlevering van alle aanwezige drugs gevorderd.

Er kwam geen reactie uit de auto. De agenten kregen toestemming om in een tasje van een van de inzittenden te kijken en daarin werden een paar gripzakjes met hennep aangetroffen.

Op grond van de Opiumwet hadden de agenten toen de bevoegdheid om de auto te doorzoeken op de aanwezigheid van drugs.

In de auto werd nog 186 gram hasj aangetroffen. Dit bleek eigendom te zijn van de bestuurder van de auto, een 20-jarige man uit Domburg. Hij is aangehouden en zit nog vast. Vandaag, maandag, wordt de verdachte in Torentijd gehoord over de zaak.

Vorig artikelDronken motorrijder rijdt op surveillerende agenten in
Volgend artikelOpnieuw dronken man gevonden in struiken bij supermarkt
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier