Politie pakt mogelijke drugdealers op bij Dokje van Perry

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Tegen middernacht, van zondag op maandag, werd er een melding gedaan door een getuige dat er mogelijk gedeald zou worden vanuit een auto bij het Dokje van Perry in Vlissingen.

Naar aanleiding van de omschrijving van de situatie door deze getuige zijn agenten door de meldkamer naar de plek gestuurd waar een en ander plaats zou vinden.

- Advertentie -

De agenten troffen een auto aan met daarin vier personen. Aan de aanwezigen werd uitgelegd wat de melding was en door de agenten werd de uitlevering van alle aanwezige drugs gevorderd.

Er kwam geen reactie uit de auto. De agenten kregen toestemming om in een tasje van een van de inzittenden te kijken en daarin werden een paar gripzakjes met hennep aangetroffen.

Op grond van de Opiumwet hadden de agenten toen de bevoegdheid om de auto te doorzoeken op de aanwezigheid van drugs.

In de auto werd nog 186 gram hasj aangetroffen. Dit bleek eigendom te zijn van de bestuurder van de auto, een 20-jarige man uit Domburg. Hij is aangehouden en zit nog vast. Vandaag, maandag, wordt de verdachte in Torentijd gehoord over de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken motorrijder rijdt op surveillerende agenten in
Volgend artikelOpnieuw dronken man gevonden in struiken bij supermarkt
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.