Opnieuw dronken man gevonden in struiken bij supermarkt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is opnieuw een dronken man aangetroffen in de struiken bij een supermarkt aan de Glacisstraat in Vlissingen.

Geschrokken voorbijgangers belden tegen half vijf de hulpdiensten. Drie politie-eenheden kwamen vervolgens naar de Glacisstraat en constateerden dat het een dronken man betrof. Overigens ging het niet om dezelfde persoon als bijna twee weken geleden (zie onder).

- Advertentie -

De opgeroepen ambulance reed voorbij; kennelijk was er geen medische bijstand noodzakelijk. De man werd overeind geholpen door agenten, kreeg een vuurtje en moest vertrekken. Na een moeizame tocht bereikte hij een bankje aan de kop van de Walstraat.

Zie ook:

Dronken man in struiken gevonden bij supermarkt in Vlissingen (18 september 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie pakt mogelijke drugdealers op bij Dokje van Perry
Volgend artikelVrouw aangereden op rotonde President Rooseveltlaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).