Vlissinger plast in hal politiebureau en werkt niet mee

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een man heeft vannacht in de hal van het politiebureau geplast. Hij weigerde mee te werken aan een ademanalyse.

Nadat de identiteit van de bestuurder en bijrijder waren gecontroleerd werd de bestuurder van de auto, een 26-jarige Vlissinger, gevraagd om mee te werken aan een blaastest. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken.

- ADVERTENTIE -

De Vlissinger ging vrijwillig mee naar het bureau om een ademanalyse te doen, zodat gecontroleerd kon worden hoeveel de man precies had gedronken.

Eenmaal op het bureau weigerde de man ineens alle medewerking. De man saboteerde zijn ademanalyse tot drie keer toe en is toen aangehouden. Zijn rijbewijs moest hij inleveren, de officier van justitie bepaalt wanneer hij het rijbewijs terugkrijgt.

De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd, daar wordt hij vandaag gehoord. Tijdens zijn verblijf op het politiebureau vond de man het nodig om in de hal van het bureau te plassen. De rekening voor de schoonmaakkosten krijgt hij ook nog gepresenteerd.

- ADVERTENTIE -