Jongen (17) onder bedreiging van wapen geld afhandig gemaakt

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagavond tussen 21.30 en 21.45 uur is een 17-jarige jongen in Vlissingen van zijn geld beroofd. Dit gebeurde in de Minister Lelystraat in Vlissingen.

De jongen fietste door de Minister Lelystraat in Vlissingen en werd klemgereden door twee mannen op een scooter. Zij bedreigden hem met een wapen en beroofden hem van zijn geld. Het slachtoffer heeft zijn geld afgegeven en de mannen op de scooter zijn in onbekende richting weggereden.

- Advertentie -

Er is een signalement bekend van de twee mannen op de scooter. De bestuurder van de scooter had een blanke huidskleur, hij was tussen de 20 en 25 jaar oud en droeg donkere kleding. De capuchon van zijn jas droeg hij over een groot gedeelte van zijn hoofd, zodat hij niet herkenbaar was. De man achterop de scooter was ongeveer van dezelfde leeftijd als de bestuurder. Hij had een donkere huidskleur en droeg een donkergekleurde parka-jas voorzien van een capuchon met bontkraag. Ook hij droeg de capuchon over zijn hoofd waardoor maar een klein gedeelte van zijn gezicht zichtbaar was. De twee zaten op een donkergekleurde scooter, mogelijk van het merk Yamaha.

De politie is uiteraard op zoek naar de daders van deze beroving. (Her)kent u de twee mannen die vermeld worden in het signalement, wellicht in combinatie met de zwarte Yamaha-scooter, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

U kunt zich persoonlijk melden op het politiebureau in Vlissingen, maar u kunt ook telefonisch uw informatie doorgeven via 0900-8844. Ook als u meer weet over de beroving, of getuige bent geweest, dan wordt u vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger plast in hal politiebureau en werkt niet mee
Volgend artikelBoodschap voor overleden bewoner Anjelierenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.