Evacuatie bewoners na rookalarm in Kasteelstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Ongeveer twintig bewoners van huizen in de Kasteelstraat zijn vannacht kortstondig geëvacueerd na een brandalarm.

Even na middernacht ging een rookmelder af. Zo’n twintig mensen die begeleid wonen onder de paraplu van zorgverlener Emergis werden naar de overkant van de straat gedirigeerd. De brandweer stelde vast dat er niets aan de hand was en lichtte de inmiddels toegesnelde politie in. Het bleek om een storing te gaan in het meldsysteem.

- Advertentie -

Om 00.22 uur konden de bewoners terugkeren.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw aangereden op rotonde President Rooseveltlaan
Volgend artikelVlissinger plast in hal politiebureau en werkt niet mee
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).