Man gewond op Jaagpad langs Kanaal door Walcheren

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanavond op het eerste gezicht zwaargewond geraakt bij een ongeval langs het Kanaal door Walcheren.

Om half zeven werd de ‘rapid responder’ opgeroepen voor een geval van letsel op het Jaagpad. Aan de westkant van het Kanaal door Walcheren lag een man op de grond. De verpleger stelde vast dat er dringend vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. Het slachtoffer leek zwaargewond aan zijn hoofd. Daarom werd een grotere ambulance met spoed ter plekke gevraagd.

- Advertentie -

Over de toedracht van het ongeval is geen mededeling gedaan. Het incident vond plaats tussen de Draaibrug en de Sloebrug. De ambulance reed via de Draaibrug naar Oost-Souburg en verder naar het ziekenhuis in Goes.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw aangereden op rotonde bij Paauwenburg
Volgend artikelBotsing in Kasteelstraat, bewoners vragen aandacht voor sluipverkeer
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).