Brandweer rukt uit voor defecte geiser in woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een defecte geiser heeft vanochtend gezorgd voor overlast in een woning in Vlissingen. De brandweer greep in.

Om half tien werd een tankautospuit met spoed naar de Albert Cuyplaan in Vlissingen gestuurd. Een bewoner had gebeld na problemen met zijn geiser. Er was buiten geen rook zichtbaar. De brandweer hoefde niet te blussen en kon zich beperken tot het ventileren van de woning.

- Advertentie -

Een medewerker van de woningbouwvereniging zorgde voor de verdere afhandeling.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw onwel in Connexxion-bus Vlissingen
Volgend artikelStijging in scooterdiefstallen op Walcheren
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).