Stijging in scooterdiefstallen op Walcheren

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN – Volgens de politie worden de laatste tijd veel scooters gestolen op Walcheren. De onderdelen van de tweewielers zijn erg populair.

De scooters worden vaak misbruikt voor een korte tijd en vernield teruggevonden. “Ook worden ze gestolen voor onderdelen zoals de kappen”, aldus de politie op Facebook.

Als aangiften worden opgenomen blijkt dat de scooters op een gemakkelijke manier gestolen konden worden. De scooters stonden bijvoorbeeld in een tuin of op straat en alleen op een stuurslot.

De politie waarschuwt dat de motor van een scooter zo te starten is. Daarom zegt ze: “Om te voorkomen dat uw scooter gestolen wordt, is het belangrijk dat u deze goed vastzet of aan de muur of een paal of, nog beter, binnen zet in een schuur of garage”.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor defecte geiser in woning
Volgend artikelFietsster rijdt tegen openslaand portier op Badhuisstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier