Fietsster rijdt tegen openslaand portier op Badhuisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag tegen het openslaande portier van een personenwagen gereden op de Badhuisstraat. Ze raakte gewond.

De vrouw fietste kort na drie uur over de Badhuisstraat in de richting van het stadhuis. Voor de apotheek kwam ze in aanraking met het openslaande portier van een personenwagen die op de rijbaan stond. Volgens een getuige reed de auto vervolgens door.

- Advertentie -

Toen de politiemotor als eerste hulpverleningsvoertuig arriveerde, stonden twee personen op de plaats van het ongeval, mogelijk uit Slovenië. Ze verklaarden even verderop geparkeerd te hebben. De papieren van één van hen werden gecontroleerd.

Het slachtoffer had pijn aan haar schouder en werd afgevoerd per ambulance. Een politie-agent reed de fiets naar de woning van de vrouw met in het fietsmandje de boodschappen die aanvankelijk verspreid lagen over het trottoir.

Twintig minuten eerder was de ambulancedienst iets verderop in actie gekomen. Op de Burgemeester Van Woelderenlaan, nabij de Leeuwentrap, kwam een oudere vrouw eveneens met haar fiets ten val. In dit geval leek er geen andere partij betrokken.

- Advertentie -
Vorig artikelStijging in scooterdiefstallen op Walcheren
Volgend artikelFIOD en Douane vinden 2.000.000 euro in dak van ambulance
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).