Brand op berging van woning Vrijgang Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In een woning aan de Vrijgang in Vlissingen is vanavond brand uitgebroken. De brandweer zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in.

Om even voor half zeven werd de brand gemeld. Het betrof een brand in een berging. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’. Al snel bleek dat er niemand meer in het pand aanwezig was.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand op de eerste verdieping van een berging. De brandweer is het dak op gegaan om bij de brandhaard(en) te komen.

Om iets voor zeven uur werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Naastgelegen panden werden gecontroleerd op brandschade en brandhaarden.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelFIOD en Douane vinden 2.000.000 euro in dak van ambulance
Volgend artikelTwee aanhoudingen na mishandeling in woning Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.