Automobilist rijdt door na aanrijding met bromfietser

KOUDEKERKE – Zaterdagmorgen ontstond op de kruising van de Breeweg met de Braamweg een ongeval tussen een personenauto en een bromfietsster.

De aanrijding gebeurde rond 5.30 uur. Een 22-jarige vrouw uit Biggekerke reed op haar snorfiets over de Breeweg richting haar woonplaats. Op de kruising met de Braamweg reed een personenauto haar tegemoet. Ze raakte door de verlichting van deze auto verblind en stapte onmiddellijk af. Vervolgens werd ze door de auto geschept en viel op de grond.

De automobilist is na het ongeval – zonder te stoppen – hard weggereden. Het slachtoffer is naar huis gelopen en heeft de politie gebeld. De politie stelt een onderzoek in naar deze grove aanrijding en is op zoek naar de personenauto en de bestuurder.

De veroorzaker reed vermoedelijk in een donkerkleurig oud model Volkswagen Caddy. De auto heeft ongetwijfeld schade aan de linker voorzijde. Ook is de buitenspiegel en de voorruit vernield. Hebt u informatie over deze auto of de automobilist óf bent uzelf de bestuurder geweest? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Zaaknummer: 2016267152.

Vorig artikelWietkwekerij ontdekt na inbraakmelding boven café
Volgend artikelZwaargewonde na steekincident Bellamypark
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier