Wietkwekerij ontdekt na inbraakmelding boven café

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Vrijdagavond heeft de politie boven een horecazaak aan het Dorpsplein een hennepkwekerij ontdekt.

De politiemeldkamer kreeg rond 20.00 uur een melding dat werd ingebroken in de horecazaak. Diverse politie-eenheden gingen met spoed richting Koudekerke. Agenten onderzochten het pand, waarbij een man uit de zaak vluchtte. Hij werd op de Tramstraat aangehouden. Het gaat om een 41-jarige man uit het Belgische Boom. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

- Advertentie -

Tijdens het politieonderzoek ontdekten agenten een hennepkwekerij boven de horecazaak, die uit meerdere ruimtes bestond. Er werden ruim vierhonderd hennepplanten aangetroffen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld. Diverse apparatuur en de planten zijn vernietigd. Uit verder onderzoek bleek dat illegaal stroom werd afgetapt.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt twee personen mee op verschillende plaatsen in Vlissingen
Volgend artikelAutomobilist rijdt door na aanrijding met bromfietser
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.