Wietkwekerij ontdekt na inbraakmelding boven café

© Foto: Pixabay (archief)

KOUDEKERKE – Vrijdagavond heeft de politie boven een horecazaak aan het Dorpsplein een hennepkwekerij ontdekt.

De politiemeldkamer kreeg rond 20.00 uur een melding dat werd ingebroken in de horecazaak. Diverse politie-eenheden gingen met spoed richting Koudekerke. Agenten onderzochten het pand, waarbij een man uit de zaak vluchtte. Hij werd op de Tramstraat aangehouden. Het gaat om een 41-jarige man uit het Belgische Boom. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Tijdens het politieonderzoek ontdekten agenten een hennepkwekerij boven de horecazaak, die uit meerdere ruimtes bestond. Er werden ruim vierhonderd hennepplanten aangetroffen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld. Diverse apparatuur en de planten zijn vernietigd. Uit verder onderzoek bleek dat illegaal stroom werd afgetapt.

Vorig artikelPolitie neemt twee personen mee op verschillende plaatsen in Vlissingen
Volgend artikelAutomobilist rijdt door na aanrijding met bromfietser
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier