Brandje op schip in dokloods snel onder controle

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een brandje op een schip in een dokloods bij Amels Holland aan de Koningsweg is vanochtend snel geblust.

Om kwart over tien werden twee tankautospuiten en een ladderwagen naar de botenbouwer gestuurd. In het ruim van een schip was brand uitgebroken. Toen de brandweer arriveerde, hadden bedrijfshulpverleners van Amels het vuur al gedoofd met kleine blusmiddelen.

- Advertentie -

Het aanwezige personeel heeft het schip veilig kunnen verlaten, aldus Veiligheidsregio Zeeland. De werknemers stonden nog wel enige tijd op de verzamelplek. De brandweer ventileerde de ruimte en voerde metingen uit.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij ongeval Paul Krugerstraat
Volgend artikelPolitie arresteert derde verdachte in onderzoek steekpartij
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).