Politie arresteert derde verdachte in onderzoek steekpartij

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft zondagmorgen een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de steekpartij in de nacht van 15 op 16 oktober op het Bellamypark.

Het gaat om een 25-jarige man uit Vlissingen. Kort na het steekincident hield de politie al twee verdachten aan. Eén van de twee verdachten, een 20-jarige man uit Vlissingen is inmiddels geen verdachte meer.

- Advertentie -

De andere verdachte, een 25-jarige man eveneens uit Vlissingen, is na verhoor heengezonden maar blijft nog wel verdachte in de zaak. Hij zal aanstaande vrijdag worden voorgeleid  bij de Rechter-Commissaris.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Oost-Souburg, raakte zwaargewond en is per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij meldde op zijn Facebookprofiel dat hij maar liefst vijf keer is gestoken. Volgens de politie is de toestand van het slachtoffer stabiel.

Zie ook:
–  Zwaargewonde na steekincident Bellamypark (16 oktober 2016)
Slachtoffer steekincident was berokken bij vechtpartij (16 oktober 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje op schip in dokloods snel onder controle
Volgend artikelZeeuws MIRG-team keert terug van brand in haven Antwerpen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.