Politie arresteert derde verdachte in onderzoek steekpartij

De technische recherche deed zondagmorgen vroeg onderzoek © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft zondagmorgen een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de steekpartij in de nacht van 15 op 16 oktober op het Bellamypark.

Het gaat om een 25-jarige man uit Vlissingen. Kort na het steekincident hield de politie al twee verdachten aan. Eén van de twee verdachten, een 20-jarige man uit Vlissingen is inmiddels geen verdachte meer.

De andere verdachte, een 25-jarige man eveneens uit Vlissingen, is na verhoor heengezonden maar blijft nog wel verdachte in de zaak. Hij zal aanstaande vrijdag worden voorgeleid  bij de Rechter-Commissaris.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Oost-Souburg, raakte zwaargewond en is per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij meldde op zijn Facebookprofiel dat hij maar liefst vijf keer is gestoken. Volgens de politie is de toestand van het slachtoffer stabiel.

Zie ook:
–  Zwaargewonde na steekincident Bellamypark (16 oktober 2016)
Slachtoffer steekincident was berokken bij vechtpartij (16 oktober 2016)

Vorig artikelBrandje op schip in dokloods snel onder controle
Volgend artikelZeeuws MIRG-team keert terug van brand in haven Antwerpen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier