Bestuurder onwel op Sloeweg, autoruit geforceerd

VLISSINGEN – Vanmorgen is op de Sloeweg iemand onwel geworden. Een andere bestuurder schoot te hulp en forceerde de autoruit.

Vanmorgen om 07.50 uur werd er een ambulance met spoed naar de Sloeweg in Vlissingen gestuurd. Toen de bestuurder vermoedde dat er iets niet klopte, ging hij kijken. Er bleek iemand onwel te zijn geworden.

Het raampje van de auto waar het slachtoffer in zat werd door de bestuurder ingeslagen nadat bleek dat de portieren waren vergrendeld. Er werd direct naar de meldkamer gebeld om assistentie te vragen van de ambulancedienst.

Volgens een woordvoerster van de politie is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Goes afgevoerd. De politiewoordvoerster liet weten nog geen nadere info te kunnen verstrekken omdat de familie van het slachtoffer nog niet is ingelicht.

Vorig artikelTraumahelikopter geland voor ongeval bij Damen
Volgend artikelUitslaande brand verwoest leegstaande schuur Koudekerke
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier