Bestuurder onwel op Sloeweg, autoruit geforceerd

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen is op de Sloeweg iemand onwel geworden. Een andere bestuurder schoot te hulp en forceerde de autoruit.

Vanmorgen om 07.50 uur werd er een ambulance met spoed naar de Sloeweg in Vlissingen gestuurd. Toen de bestuurder vermoedde dat er iets niet klopte, ging hij kijken. Er bleek iemand onwel te zijn geworden.

- Advertentie -

Het raampje van de auto waar het slachtoffer in zat werd door de bestuurder ingeslagen nadat bleek dat de portieren waren vergrendeld. Er werd direct naar de meldkamer gebeld om assistentie te vragen van de ambulancedienst.

Volgens een woordvoerster van de politie is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Goes afgevoerd. De politiewoordvoerster liet weten nog geen nadere info te kunnen verstrekken omdat de familie van het slachtoffer nog niet is ingelicht.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter geland voor ongeval bij Damen
Volgend artikelUitslaande brand verwoest leegstaande schuur Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.