Burgemeester Vlissingen sluit drugspand Rode Buurt

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Gisteren heeft de politie in samenwerking met de gemeente Vlissingen een drugspand gesloten in de Nicolaes Honighstraat.

De Opiumwet geeft burgemeesters de mogelijkheid drugspanden te sluiten als er sprake is van handel en overlast. Als de politie meer dan een gebruikershoeveelheid aantreft is dit al voldoende om een pand te sluiten.

In de woning aan de Nicolaes Honighstraat werd meer dan een gebruikershoeveelheid aangetroffen. Hierna is besloten de woning te sluiten, dit gebeurde in het bij zijn van wijkagent Jeroen Sommer. Of er iemand is aangehouden is niet duidelijk.

Vorig artikelVlissinger (26) aangehouden na mishandelen BOA’S
Volgend artikelMan gewond na val op Troelstraweg Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier