Bemanningslid viskotter geëvacueerd naar Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bemanningslid van de Yerseke 138 (Maatje Helena) is gisteravond laat gewond geraakt op de Westerschelde en naar Vlissingen overgebracht.

Tegen elven raakte de man op de viskotter bekneld met een van zijn handen. Aanvankelijk leek hij veel bloed te verliezen, zodat de reddingsboot Zeemanshoop uit Breskens werd ingeschakeld voor een medische evacuatie. Even na middernacht bereikte de Zeemanshoop de Poseidon-steiger achter het treinstation in Vlissingen. Een ambulance-team nam het slachtoffer over.

- Advertentie -

Op het eerste gezicht vielen de verwondingen mee.

- Advertentie -
Vorig artikelKraanwagen zorgt voor file op Boulevard
Volgend artikelAppartementencomplex ontruimd na fikse brand
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).