Kraanwagen zorgt voor file op Boulevard

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een kraanwagen heeft vanmiddag geruime tijd de Boulevard geblokkeerd. Een lange file was het gevolg.

Rond half drie kwam een politie-eenheid naar de Boulevard Bankert. Voor hotel Arion had een kraanwagen van een verhuurbedrijf uit Middelburg de weg geblokkeerd om vier zware elementen op te takelen en mee te nemen. Op dat moment stond er een file tot aan het Wooldhuis. Sommige automobilisten reden tegen de rijrichting in terug.

- Advertentie -

De politie vroeg de arbeiders naar een vergunning voor het afsluiten van de openbare weg. Vervolgens namen de agenten gegevens op. Rond drie uur kon er weer over de Boulevard gereden worden.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto in brand in Kasteelstraat te Vlissingen
Volgend artikelBemanningslid viskotter geëvacueerd naar Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).