Brand in appartementencomplex Koudekerke vermoedelijk aangestoken

- Advertentie -

KOUDEKERKE – De brand dinsdagmorgen in een appartementencomplex aan de Kerkstraat is vermoedelijk aangestoken.

De brand werd rond 6.00 uur ontdekt. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed naar de Kerkstraat. De bewoners van het complex werden door de brandweer uit voorzorg naar buiten gehaald. De brandweer bluste de brand. Er raakte niemand gewond.

- Advertentie -

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Uit dit voorlopige onderzoek is gebleken dat de bewoner van het appartement waar de brand is ontstaan enige tijd afwezig was. In de woning is de brand vermoedelijk aangestoken. Uit de woning is in ieder geval een grote flatscreen-televisie gestolen. Mogelijk zijn nog meer spullen ontvreemd.

De politie is op zoek naar mensen die meer over de brand weten of die iemand met een grote televisie hebben gezien. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Zie ook:
Appartementencomplex ontruimd na fikse brand (1 november 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijdster raakt gewond na botsing met personenauto
Volgend artikelLekkage in woning Verdilaan, brandweer rukt uit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.