Politie doet onderzoek na vondst levenloos lichaam man

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is een onderzoek gestart na de vondst van een levenloos lichaam in het water aan de Zinderweg in Vlissingen.

Omstreeks 10.50 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie aan de Zinderweg in Vlissingen. Verschillende politie-eenheden, twee ambulances, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam en een brandweervoertuig waren opgeroepen.

- Advertentie -

De man werd door een politieagente uit het water gehaald en gereanimeerd. De komst van de brandweer en het Mobiel Medisch team werden geannuleerd. Alle hulp mocht niet meer baten. Op dit moment onderzoekt de politie de dood van de man. De technische recherche is aanwezig en stelt een onderzoek in. De politie gaat op dit moment niet uit van een misdrijf.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond bij aanrijding Noordbeekseweg
Volgend artikelDode man Zinderweg Vlissingen lag in zwembad
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.