Politie doet onderzoek na vondst levenloos lichaam man

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie is een onderzoek gestart na de vondst van een levenloos lichaam in het water aan de Zinderweg in Vlissingen.

Omstreeks 10.50 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie aan de Zinderweg in Vlissingen. Verschillende politie-eenheden, twee ambulances, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam en een brandweervoertuig waren opgeroepen.

De man werd door een politieagente uit het water gehaald en gereanimeerd. De komst van de brandweer en het Mobiel Medisch team werden geannuleerd. Alle hulp mocht niet meer baten. Op dit moment onderzoekt de politie de dood van de man. De technische recherche is aanwezig en stelt een onderzoek in. De politie gaat op dit moment niet uit van een misdrijf.

Vorig artikelScooterrijder gewond bij aanrijding Noordbeekseweg
Volgend artikelDode man Zinderweg Vlissingen lag in zwembad
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier