Dode man Zinderweg Vlissingen lag in zwembad

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmorgen werd in een zwembad achter een woning aan de Zinderweg een dode man gevonden. De man is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

De hulpverleningsdiensten kregen rond 10.50 uur een melding dat de man in het zwembad lag. Agenten hebben het slachtoffer uit het water gehaald. De hulpverlening mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse.

- Advertentie -

Omdat niet onmiddellijk duidelijk was, waaraan de man was overleden, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Hierbij bleek dat hij niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De man is door een ongeluk of medische reden in het water gevallen en overleden. Hiermee is het politieonderzoek afgerond.

Zie ook:
Politie doet onderzoek na vondst levenloos lichaam man (13 november 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie doet onderzoek na vondst levenloos lichaam man
Volgend artikelPolitie zet inbraakverdachte vast na achtervolging
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.