Dode man Zinderweg Vlissingen lag in zwembad

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Zondagmorgen werd in een zwembad achter een woning aan de Zinderweg een dode man gevonden. De man is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

De hulpverleningsdiensten kregen rond 10.50 uur een melding dat de man in het zwembad lag. Agenten hebben het slachtoffer uit het water gehaald. De hulpverlening mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse.

Omdat niet onmiddellijk duidelijk was, waaraan de man was overleden, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Hierbij bleek dat hij niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De man is door een ongeluk of medische reden in het water gevallen en overleden. Hiermee is het politieonderzoek afgerond.

Zie ook:
Politie doet onderzoek na vondst levenloos lichaam man (13 november 2016)

Vorig artikelPolitie doet onderzoek na vondst levenloos lichaam man
Volgend artikelPolitie zet inbraakverdachte vast na achtervolging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier