Politie zet inbraakverdachte vast na achtervolging

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanochtend een persoon aangehouden die een inbraak gepleegd zou hebben in een café in Vlissingen.

De agenten kregen een melding van de inbraak en hadden al snel een verdachte in beeld. Deze kon aangehouden worden, maar wist te ontsnappen. Na een korte achtervolging slaagden de agenten er alsnog in de vluchter naar het politiecellencomplex over te brengen. De eenheid uit Vlissingen kreeg ondersteuning van collega’s die uit Middelburg kwamen toegesneld.

- Advertentie -

Later bleek dat de verdachte gezocht werd omdat hij uit detentie was ontsnapt.

- Advertentie -
Vorig artikelDode man Zinderweg Vlissingen lag in zwembad
Volgend artikelGedetineerde aangehouden na inbraak Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).