Inbreker opgepakt na vergeefse verstoppoging in kast

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagavond is in een woning aan de Anjelierenlaan een man aangehouden voor een woninginbraak aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

De politiemeldkamer kreeg rond 19.10 uur een melding dat was ingebroken in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. Agenten gingen naar het huis en stelden een onderzoek in. Hierbij rees het vermoeden dat de inbraak was gepleegd door een man (43) uit Vlissingen.

- Advertentie -

De dader had onder andere twee televisies, een hogedrukspuit, een ring en een camera gestolen. Rond 20.00 uur werd in de woning aan de Anjelierenlaan de Vlissinger aangehouden, ondanks dat hij zich in een kast had verstopt.

De man is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten. Hij kreeg dinsdag te horen dat hij voorlopig vast blijft zitten. Dinsdag is hij verhoord. De gestolen spullen zijn ondertussen terug bij de eigenaresse.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond bij ongeval op Stationsplein Vlissingen
Volgend artikelVlissinger (29) aangehouden op verdenking van heling en diefstal
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.