Inbreker opgepakt na vergeefse verstoppoging in kast

VLISSINGEN – Maandagavond is in een woning aan de Anjelierenlaan een man aangehouden voor een woninginbraak aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

De politiemeldkamer kreeg rond 19.10 uur een melding dat was ingebroken in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. Agenten gingen naar het huis en stelden een onderzoek in. Hierbij rees het vermoeden dat de inbraak was gepleegd door een man (43) uit Vlissingen.

De dader had onder andere twee televisies, een hogedrukspuit, een ring en een camera gestolen. Rond 20.00 uur werd in de woning aan de Anjelierenlaan de Vlissinger aangehouden, ondanks dat hij zich in een kast had verstopt.

De man is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten. Hij kreeg dinsdag te horen dat hij voorlopig vast blijft zitten. Dinsdag is hij verhoord. De gestolen spullen zijn ondertussen terug bij de eigenaresse.

Vorig artikelScooterrijder gewond bij ongeval op Stationsplein Vlissingen
Volgend artikelVlissinger (29) aangehouden op verdenking van heling en diefstal
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier