Flexteam van politie doet inval na tip vuurwapen in woning

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagochtend vroeg is de bewoner van een woning aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen aangehouden door het Flexteam van de politie.

Het team deed de instap in de woning omdat er informatie bij de politie was binnengekomen dat de bewoner een vuurwapen in zijn bezit zou hebben. Om die reden is ook direct een huiszoeking gedaan. Tijdens die zoeking werd inderdaad een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen door de politie. Ook werden drugs, hasj en cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

- Advertentie -

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij in verzekering gesteld. Hij wordt gehoord over de strafbare feiten waar hij van verdacht wordt.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (29) aangehouden op verdenking van heling en diefstal
Volgend artikelBotsing met blikschade op Adriaen Coortelaan
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.