Flexteam van politie doet inval na tip vuurwapen in woning

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Woensdagochtend vroeg is de bewoner van een woning aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen aangehouden door het Flexteam van de politie.

Het team deed de instap in de woning omdat er informatie bij de politie was binnengekomen dat de bewoner een vuurwapen in zijn bezit zou hebben. Om die reden is ook direct een huiszoeking gedaan. Tijdens die zoeking werd inderdaad een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen door de politie. Ook werden drugs, hasj en cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij in verzekering gesteld. Hij wordt gehoord over de strafbare feiten waar hij van verdacht wordt.

Vorig artikelVlissinger (29) aangehouden op verdenking van heling en diefstal
Volgend artikelBotsing met blikschade op Adriaen Coortelaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier