Politie en ambulance naar Aagje Dekenstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee ambulances en twee politie-eenheden zijn vannacht met spoed naar de Aagje Dekenstraat in Vlissingen gestuurd.

De hulpverleners betraden kort na 01.00 uur een appartementencomplex op de hoek van de Aagje Dekenstraat en de Hellingbaan. Een politie-agent hield de wacht in het trappenhuis. Gezien de samenstelling van de hulpdiensten ging het mogelijk om een reanimatie.

- Advertentie -

Om 01.45 uur vertrok de politie. Ook de ambulance 128 ging weg, zonder iemand mee te nemen.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code geel vanwege onweer en zware windstoten
Volgend artikelZuidwesterstorm op weg naar Walcheren
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).