Politie neemt man mee uit portiek in Scheldestraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft eind deze middag een man afgevoerd die in een portiek was aangetroffen in de Scheldestraat.

Voorbijgangers belden om 17.00 uur het alarmnummer toen ze een man zagen liggen in een portiek op de hoek van de Scheldestraat en de Kasteelstraat. Medewerkers van de ambulance stelden vast dat er geen reden bestond voor medisch ingrijpen. De politie besloot de man en zijn fiets echter mee te nemen. Dat bleek geen eenvoudige klus omdat hij zich verzette en later in het politiebusje aanvankelijk op de grond bleef liggen. Uiteindelijk kon het busje vertrekken met vooralsnog onbekende bestemming.

- Advertentie -

De man is een bekende verschijning in Vlissingen. Vaak kan hij dansend of zingend worden gezien op straat. Vier jaar geleden werd een video geplaatst op Youtube waarin de politie hem op de glooiing vraagt naar twee bestekmessen in zijn sokken. Die waren om zijn fietsketting te repareren, luidde het antwoord toen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan gearresteerd na bedreiging met mes in Vlissingen
Volgend artikelJongen (12) slachtoffer poging tot straatroof, politie zoekt getuigen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).