Man gearresteerd na bedreiging met mes in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Naar vandaag bekend geworden is, heeft de politie afgelopen week een man gearresteerd na een bedreiging met een mes.

Woensdagavond rond 23.00 uur kreeg de politie een melding uit de Winkelmanstraat in Vlissingen. Iemand zou bedreigd worden met een mes. Agenten waren binnen enkele minuten aanwezig. Ze hielden een 32-jarige man aan. Volgens een politie-woordvoerder is hij meegenomen voor verhoor naar Torentijd in Middelburg en de volgende dag heengezonden met een dagvaarding.

- Advertentie -

Een getuige meldt voor 112 Vlissingen & Souburg dat het een Roemeense havenarbeider betreft. Zijn werkgever was de afspraken met een makelaarsbedrijf niet nagekomen, aldus de getuige, daarom moesten drie personen de huurwoning aan de Winkelmanstraat verlaten. Tijdens de woordenwisseling die ontstond, pakte de 32-jarige man enkele messen uit een keukenla en bedreigde de verhuurder. Die belde 112.

- Advertentie -
Vorig artikelDrukke dag voor de brandweer door stormschade
Volgend artikelPolitie neemt man mee uit portiek in Scheldestraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).