Brand in Bakkersgang mogelijk door brandend kaarsje bij slaapbank

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brand vanmorgen in de Bakkersgang in Vlissingen is mogelijk veroorzaakt door een kaarsje dat een deken in vlam zette.

Een vrouw zou op een bank in de woonkamer in slaap gevallen zijn met een brandend kaarsje in een houder naast de bank. Een deken van de synthetische stof fleece is waarschijnlijk tijdens haar slaap in de kaars terechtgekomen.

- Advertentie -

Dat schrijft een kennelijk betrokken persoon vanavond in een reactie op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg. De oorzaak van de brand is niet officieel bevestigd.

Kort na 6.00 uur vanochtend rukte de brandweer uit naar de Bakkersgang met een blusvoertuig en een ladderwagen. Het betrof een bovenwoning (foto); twee rolstoelgebruikers uit het ondergelegen huis konden het gebouw tijdig verlaten. Niemand raakte gewond. De bovenwoning bleef zwartgeblakerd achter.

Zie ook:
– Brand in slaapkamer van woning, niemand raakt gewond (23 november 2016)

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in slaapkamer van woning, niemand raakt gewond
Volgend artikelBrandweer haalt man uit woning Bloemenlaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).