Brandweer haalt man uit woning Bloemenlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een hoogwerker van de brandweer in Vlissingen is woensdagavond laat ingezet om een slachtoffer uit een woning aan de Bloemenlaan te halen.

Even voor half twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medisch spoedgeval aan de Bloemenlaan, in een rijtjeshuis tegenover het cafetaria nabij de President Rooseveltlaan. Twee politiewagens en twee ambulances kwamen ter plekke. Mogelijk betrof het een reanimatie. Een derde ambulance bracht een huisarts naar de woning.

- Advertentie -

Omdat het slachtoffer, een oudere man, op een slaapkamer boven in de woning lag, werd besloten de brandweer in te schakelen. Die haalde de man via het slaapkamerraam naar beneden met een hoogwerker. Kort na middernacht kon het slachtoffer met spoed worden afgevoerd per ambulance. De politie zette enige tijd een gedeelte van de Bloemenlaan af.

 

- Advertentie -
Vorig artikelBrand in Bakkersgang mogelijk door brandend kaarsje bij slaapbank
Volgend artikelHulpdiensten in actie voor gestruikelde vrouw
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

 1. Twee politiewagens, drie ambulances en een brandweerwagen?
  Niet zo gek dat de kosten de pan uitrijzen.
  Enkele maanden geleden een soortgelijk geval bij mij voor de deur.
  Veel politie, twee ambulances, traumaheli opgeroepen en uiteindelijk is het slachtoffer gewoon met de ambulance naar Goes gebracht.
  Wel véél later dan nodig omdat er eerst toch op de heli werd gewacht…..
  Eén politiewagen + één ambu waren voldoende geweest en dan had het slachtoffer binnen een half uur in Goes kunnen zijn.
  Door dit alles heeft het echter 5 kwartier geduurd!
  Ik ben maar een leek dus ik praat nu over zaken waar ik geen verstand van heb maar het lijkt me in ieder geval bijzonder inefficiënt. En het IS in ieder geval idioot duur.

Reacties zijn gesloten.