Hulpdiensten in actie voor gestruikelde vrouw

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is woensdagmiddag lichtgewond geraakt op de Gerbrandystraat in Vlissingen.

De hulpdiensten werden opgeroepen nadat voorbijgangers een vrouw op het trottoir nabij de Van Hogendorpweg aangetroffen hadden. Politie-agenten bedekten het slachtoffer met een foliedeken tegen onderkoeling. Een kwartier na de melding kwam een ambulance ter plekke.

- Advertentie -

De vrouw bleek gestruikeld te zijn over een trottoirtegel. Haar verwondingen vielen mee.

 

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt man uit woning Bloemenlaan
Volgend artikelTien bekeuringen bij brom- en snorfietscontroles
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).