Man (32) aangehouden voor drugsbezit, andere verdachte gevlucht

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben bij een woning aan de Paul Krugerstraat een 32-jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt verdacht van drugsbezit.

De politie ging op dinsdag 29 november rond 15.30 uur bij de woning van de verdachte langs. De man moest in verband met een politieonderzoek nog DNA afstaan. Vervolgens zagen de dienders door het raam dat er allerlei druggerelateerde zaken op tafel lagen.

- Advertentie -

De dienders sommeerden de verdachte de deur open te maken. Daaraan gaf hij gehoor. Vervolgens stonden er twee mannen in de deuropening. De verdachte en een 24-jarige Vlissinger, beide mannen legitimeerden zich, vervolgens ging de 24-jarige man er vandoor. De agenten waren echter in bezit van zijn rijbewijs en besloten bij de 32-jarige man te blijven. Deze is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

In de woning zijn verschillende soorten drugs gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De 24-jarige verdachte zal zich op een later moment bij de politie moeten melden.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI waarschuwt voor gladheid door aanvriezing
Volgend artikelFlinke schade op berucht kruispunt Sloeweg-Weijevlietweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.