Flinke schade op berucht kruispunt Sloeweg-Weijevlietweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee auto’s zijn aan het einde van de middag beschadigd geraakt bij een botsing op de Sloeweg in Vlissingen.

Een busje van een bedrijf uit Arnemuiden kwam uit de richting van de Sloebrug en kreeg op de kruising met de Weijevlietweg geen voorrang van een personenwagen. De personenwagen werd vol in de flank getroffen aan de kant van de bestuurster en raakte zwaar beschadigd. Niemand had letsel.

- Advertentie -

De politie was om half zes ter plekke. Het verkeer moest omgeleid worden. Auto’s die van de Sloebrug kwamen, konden niet rechtdoor, auto’s vanuit de tegenovergestelde richting konden niet linksaf. Beide chauffeurs hebben een blaastest gedaan. Ze hadden niet gedronken. De voertuigen zijn geborgen.

Op het kruispunt gebeuren regelmatig ongevallen. In september botsten er nog een camper en een vrachtwagen op elkaar.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (32) aangehouden voor drugsbezit, andere verdachte gevlucht
Volgend artikelVrouw (30) als vermist opgegeven in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).