Vrouw (30) als vermist opgegeven in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In Vlissingen wordt een 30-jarige vrouw vermist. Dat meldt Burgernet vanavond om 19.09 uur.

De vrouw is blank, heeft een fors postuur en blond haar in een staart, ze draagt vermoedelijk zwarte kleding. Mogelijk rijdt ze op een witte fiets met een mand.

- Advertentie -

Mensen die haar zien, wordt verzocht 112 te bellen.

Update – De vrouw is terecht en maakt het goed.

De politie voegt het volgende toe op Facebook:

“(…) De melding was dat iemand in overspannen toestand met de fiets vanaf huis was vertrokken. Er was een serieuze afscheidsbrief verstuurd en we vreesden het ergste. Omdat we deze avond in verband met enkele controleacties twee eenheden (lees: 4 mensen) extra hadden, konden we behoorlijk wat inzetten. De vermiste persoon zou zich mogelijk tussen Koudekerke en het Vebenabos bevinden en was op de fiets. Vanwege de kou, het donker en het uitgestrekte gebied, is er door de officier van dienst een helikopter van de Landelijke Eenheid bij gevraagd. Deze kwam daadwerkelijk zoeken. Omdat er verwacht werd dat de vermiste naar het strand zou gaan, is via de marifoon contact gelegd met langsvarende scheepvaart, Rijkswaterstaat en de KNRM. (…) Ondertussen ging de meldkamer van de politie alle mogelijke contacten van de vermiste na, om ook daar navraag te doen of er iets over deze persoon bekend was. Zoals hierboven geschreven, dook de vermiste bij familie op. Iedereen opgelucht!”

- Advertentie -
Vorig artikelFlinke schade op berucht kruispunt Sloeweg-Weijevlietweg
Volgend artikelNog geen duidelijkheid over brand Singel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).