Motorcrossers rijden illegaal op Walcherse stranden

( Archief-foto)

VLISSINGEN – De politie op Walcheren is een onderzoek gestart naar motorcrossers die illegaal op het strand zouden rijden.

Politie en de gemeente Veere ontvingen diverse meldingen dat motorcrossers de laatste periode op zaterdag en zondag Walcherse stranden reden.

Volgens een woordvoerder van de politie rijden de motoren met onherkenbare kentekens. Mensen hebben de politie ook enkele foto’s opgestuurd van de motorcrossers op hun motoren.

“Politie en gemeenten roepen de motorrijders op om met hun illegale activiteiten te stoppen. Mochten zij toch doorgaan, dan wordt mensen gevraagd beelden (film of foto’s) te maken en de politie te bellen: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer 06-12207006”, aldus de politie.

De illegale motorrijders riskeren volgens de politie een boete en inbeslagname van de motoren.

Vorig artikelKNMI: Kans op lokale gladheid
Volgend artikelTwee mannen aangehouden met vermoedelijk gestolen spullen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier