Twee mannen aangehouden met vermoedelijk gestolen spullen

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – In de Jacob Isaac Sandersestraat in Oost-Souburg heeft de politie dinsdagmorgen twee mannen aangehouden met vermoedelijk gestolen spullen.

Bij de politiemeldkamer kwam rond 10.45 uur een melding binnen van een zeer alerte man, hij zou gezien hebben dat twee mannen in een garage aan het klussen waren en etiketten van koffers afhaalden.

- Advertentie -

Toen agenten naar deze locatie gingen, bleek dat dezelfde morgen bij een bedrijf aan de Portugalweg in Nieuwdorp was ingebroken, waarbij een flink aantal stroomkabels en gereedschap was gestolen.

Toen agenten in de Jacob Isaac Sandersestraat aankwamen, waren de twee mannen een auto aan het uitladen met zware stroomkabels.

De mannen werden door de agenten aangehouden. Volgens de politie gaat het om een man van 29 en een man van 43 jaar. Beiden zijn afkomstig uit Vlissingen.

Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Ze worden dinsdagmiddag verhoord. De spullen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, zijn in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelMotorcrossers rijden illegaal op Walcherse stranden
Volgend artikelBrandweer dooft containerbrandje in De Lannoystraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.