Gewapende overval Schroeweg Oost-Souburg bij Opsporing Verzocht

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Dinsdagavond besteedt de politie bij Opsporing Verzocht weer aandacht aan de gewapende overval, gepleegd op 16 oktober 2015 aan de Schroeweg.

Politie en justitie denken inmiddels dat de daders achter deze overval mogelijk ook in verband kunnen worden gebracht met een overval op een casino in Burgh-Haamstede. Op 10 december van datzelfde jaar drongen drie gewapende mannen een speelhal binnen en bedreigden daar het personeel en klanten. Na een achtervolging zijn even later hiervoor op de Markweg in Europoort Rotterdam drie mannen aangehouden. Inmiddels wordt gedacht dat er overeenkomsten zijn tussen de gewapende overval op Schouwen-Duiveland en de overval op het echtpaar in Walcheren.

- Advertentie -

Tijdens de uitzending van het opsporingsprogramma worden spullen getoond uit de rugzak die de daders hebben achtergelaten bij de overval op het echtpaar.

Tijdens een eerdere uitzending vorig jaar lagen deze goederen nog bij het Nederlands Forensisch Instituut. De politie hoopt dat er kijkers zijn die weten wie die spullen tot 16 oktober in zijn bezit had.

Hebt u meer informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn: 0800-6070. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is te zien op woensdagmorgen om 11.10 uur op NPO 2.

Zie ook:
– Zes tips over overval na uitzending Opsporing Verzocht (4 november 2015)
– Woningoverval Oost-Souburg aankomende dinsdag in Opsporing verzocht (28 oktober 2015)
– Politie heeft drie nieuwe getuigen woningoverval Souburg (24 oktober 2015)
– Overval op woning Souburg, bewoners niet gewond (17 oktober 2015)

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code geel voor plaatselijke mist
Volgend artikelAgressieve winkeldief steelt slof sigaretten uit winkel Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.