Agressieve winkeldief steelt slof sigaretten uit winkel Vlissingen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Bij een groothandel aan de Bedrijfsweg in Vlissingen is maandagmiddag rond 15.00 uur een 29-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een slof sigaretten zou hebben gestolen.

De man liep rond in het bedrijf en door een van de medewerkers werd gezien dat hij met een slof sigaretten onder zijn jas het pand verliet. Meteen werd de dief door medewerkers van de groothandel in de kraag gevat.

- ADVERTENTIE -

Dit liet de man niet zomaar gebeuren, hij verzette zich hevig. De politie werd gebeld en agenten kwamen met gezwinde spoed naar het bedrijf. Daar troffen zij diverse medewerkers die de aangehouden winkeldief in bedwang probeerden te houden.

Bij overname van de verdachte bleef deze bedreigingen naar de medewerkers van het bedrijf en naar de agenten uiten. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nog vast. Hij is in verzekering gesteld.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier