Twee jongens aangehouden voor beroving 12-jarige

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee jongens zijn vandaag aangehouden op school. Ze worden ervan verdacht een 12-jarige te hebben beroofd.

De verdachten zijn 14 en 16 jaar oud en komen uit Vlissingen. Ze zouden afgelopen donderdag na schooltijd een fietsende jongen van twaalf jaar tot stoppen hebben gedwongen op het Bunkerpad. De jongen moest zijn dure vest en zijn horloge afstaan onder dreiging van geweld. Eind vorige week herhaalde de situatie zich en werd de politie ingeschakeld. De benadeelde heeft aangifte gedaan.

- Advertentie -

De twee verdachten zijn vandaag op school aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Daar worden ze gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelAgressieve winkeldief steelt slof sigaretten uit winkel Vlissingen
Volgend artikelAuto in sloot op Torenweg, geen gewonden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).