Vrijdagmiddag alarmsignalen tijdens oefening in Doel

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur zullen er alarmsignalen hoorbaar zijn in de omgeving. Dat meldt de gemeente Vlissingen.

Het gaat volgens de gemeente om een oefening bij de kerncentrale in Doel. ENGIE Electrabel test ondermeer de alarmsignalen. Vrijdagmiddag zullen die ook in Vlissingen en omgeving hoorbaar zijn. De gemeente benadrukt dat er geen reden tot paniek is. Bewoners en hulpdiensten hoeven niet in actie te komen.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikel5 nieuwe tips na uitzending Opsporing Verzocht overval Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie zoekt man vanwege inbraak Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).