5 nieuwe tips na uitzending Opsporing Verzocht overval Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft 5 nieuwe tips ontvangen na een uitzending van Opsporing Verzocht over de twee overvallen in Oost-Souburg en Burgh-Haamstede.

Gisteravond besteedde het programma Opsporing Verzocht voor de tweede maal aandacht aan de overval op een woning aan de Schroeweg in Oost-Souburg eind vorig jaar. De politie heeft inmiddels vijf nieuwe verse tips ontvangen.

- Advertentie -

De politie denkt dat de overval op de woning in Oost-Souburg en een overval op een casino aan de Noordstraat in Burgh-Haamstede met elkaar te maken hebben. Na een achtervolging werden de daders van de overval in Burgh-Haamstede gearresteerd in Rotterdam.

Volgens Omroep Zeeland gaan de reacties voornamelijk over de Honda Civic waarin de daders na deze overval zijn gevlucht. De auto zou gezien zijn kort na de overval in Oost-Souburg. Hier maakten de daders onder andere laptops, tientallen horloges, sieraden en geld buit.

Volgens de politie zijn de binnengekomen tips heel bruikbaar. Het onderzoek is op dit moment in volle gang.

Zie ook:
Gewapende overval Schroeweg Oost-Souburg bij Opsporing Verzocht (12 december 2016)
– Zes tips over overval na uitzending Opsporing Verzocht (4 november 2015)
– Woningoverval Oost-Souburg aankomende dinsdag in Opsporing verzocht (28 oktober 2015)
– Politie heeft drie nieuwe getuigen woningoverval Souburg (24 oktober 2015)
– Overval op woning Souburg, bewoners niet gewond (17 oktober 2015)

- Advertentie -
Vorig artikelAuto in sloot op Torenweg, geen gewonden
Volgend artikelVrijdagmiddag alarmsignalen tijdens oefening in Doel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.