Man op hoofd geslagen met pistool in flat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bewoner van een flat aan de Hercules Segherslaan is vanmiddag tegen vijf uur door onbekenden met een pistool geslagen.

De politie zoekt de twee of drie daders. Rond de flat reden kort na 17.00 uur vanmiddag minstens zes politiewagens en een busje van de marechaussee. De agenten droegen kogelwerende vesten. Met een politiehond werd naar sporen gezocht. Op dit moment doet het team Forensische Opsporing onderzoek.

- Advertentie -

Volgens een bewoonster van de flat die zelf niet thuis was, belden rond kwart voor vijf twee personen aan. Haar oudere broer deed open en werd meteen op zijn hoofd geslagen met een pistool. Een jongere broer kwam op het geroep af. Daarna ontstond een vechtpartij en verlieten de ongenode bezoekers het flatgebouw. Het zou gaan om twee personen met rastahaar.

Het slachtoffer is rond kwart over vijf met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd met in ieder geval een zware hoofdwond. Hij zou ook een arm hebben gebroken. De jongere broer is naar de Huisartsenpost verwezen en kon later worden gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelBekeuringen bij verkeerscontrole Prins Hendrikweg
Volgend artikelSignalementen verdachten mishandeling bekendgemaakt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).