Signalementen verdachten mishandeling bekendgemaakt

De politie deed onderzoek in de flatwoning - © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft de signalementen gepubliceerd van drie mogelijke daders na de mishandeling vanmiddag aan de Hercules Segherslaan.

Het zou gaan om minstens twee personen. Een daarvan is klein (ongeveer 1,65 meter) en slank en heeft donkere dreadlocks tot aan zijn nek, met blond geverfde uiteinden. Getuigen hebben zijn leeftijd geschat op 24 jaar. Hij droeg een beige bomberjack, een groene broek met schuine ritsen, een muts en witte schoenen. Aan zijn rechterhand had deze man drie zilveren ringen, in zijn nek en op zijn handen waren tatoeages zichtbaar.

De tweede man is volgens de politie groot en breed, donker getint, met een bol postuur, dikke lippen en een baard. Geschatte leeftijd 30 jaar. Hij droeg een blauwe werkjas en daaronder een grijs vest met capuchon. Verder een donkergrijze joggingbroek, zwarte sportschoenen, een pet met oorflappen. Mogelijk is bij de mishandeling een derde persoon betrokken geweest, deze zou een camouflagebroek gedragen hebben en een witte pet.

De daders zijn na de mishandeling in de richting van de sportvelden gevlucht. Van hen ontbreekt nog ieder spoor. Tips zijn welkom, aldus de politie vanavond.

Zie ook:
Man op hoofd geslagen met pistool in flat (18 december 2016)

Vorig artikelMan op hoofd geslagen met pistool in flat Vlissingen
Volgend artikelPolitie doet inval in woning na onderzoek drugs
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier