Politie doet inval in woning na onderzoek drugs

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het team DOW (Drugs Overlast Walcheren) en het Flexteam van de politie Zeeland-West-Brabant hebben vanmorgen een inval gedaan in de Paul Krugerstraat.

Om ongeveer 07.00 uur hebben agenten van het Flexteam, in samenwerking met het team DOW, een instap gedaan in de betreffende woning. De 35-jarige bewoner, die nog lag te slapen en wakker schrok toen er agenten in de woning rondliepen, is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij later vandaag gehoord over de zaken die hem ten laste zijn gelegd.

- Advertentie -

In de woning is direct een huiszoeking gedaan. Tijdens die zoeking zijn verschillende hoeveelheden GHB, LSD, XTC en amfetaminen aangetroffen. Ook werden goederen in beslag genomen waarmee GHB gemaakt kan worden. De man is in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet is afgerond.

In het traject dat volgt op het aantreffen van drugs en drugsgerelateerde zaken in de woning aan de Paul Krugerstraat gaat de gemeente Vlissingen bekijken of de woning voor een bepaalde periode gesloten kan gaan worden.

- Advertentie -
Vorig artikelSignalementen verdachten mishandeling bekendgemaakt
Volgend artikel27-jarige Vlissinger aangehouden vanwege drugsbezit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.