27-jarige Vlissinger aangehouden vanwege drugsbezit

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagmiddag hebben politie agenten een 27-jarige man aangehouden omdat hij in het bezit was van enkele drugs.

Woensdagmiddag omstreeks 15.15 uur zagen surveillerende agenten een personenauto rijden over de President Rooseveltlaan en de Nieuwe Vlissingseweg. De bestuurder van de auto maakte telkens verkeersovertredingen en de agenten besloten de bestuurder aan te spreken op zijn verkeersgedrag.

- Advertentie -

Bij het aanspreken van de bestuurder, een 27-jarige Vlissinger, zagen de agenten een joint in de auto liggen. Hierop vroegen de agenten of de man nog meer verdovende middelen bij zich had. Ze kregen een kleine hoeveelheid hennep overhandigd van de Vlissinger.

Het aantreffen van de drugs gaf de agenten de bevoegdheid om de auto waarin de man reed te doorzoeken op de aanwezigheid van nog meer drugs. Tijdens de doorzoeking van de auto troffen de politiemannen ook nog een kleine hoeveelheid heroïne aan.

De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij gehoord over het bezit van drugs.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie doet inval in woning na onderzoek drugs
Volgend artikelMan zwaargewond op sleepboot Visserijkade
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.