27-jarige Vlissinger aangehouden vanwege drugsbezit

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Woensdagmiddag hebben politie agenten een 27-jarige man aangehouden omdat hij in het bezit was van enkele drugs.

Woensdagmiddag omstreeks 15.15 uur zagen surveillerende agenten een personenauto rijden over de President Rooseveltlaan en de Nieuwe Vlissingseweg. De bestuurder van de auto maakte telkens verkeersovertredingen en de agenten besloten de bestuurder aan te spreken op zijn verkeersgedrag.

Bij het aanspreken van de bestuurder, een 27-jarige Vlissinger, zagen de agenten een joint in de auto liggen. Hierop vroegen de agenten of de man nog meer verdovende middelen bij zich had. Ze kregen een kleine hoeveelheid hennep overhandigd van de Vlissinger.

Het aantreffen van de drugs gaf de agenten de bevoegdheid om de auto waarin de man reed te doorzoeken op de aanwezigheid van nog meer drugs. Tijdens de doorzoeking van de auto troffen de politiemannen ook nog een kleine hoeveelheid heroïne aan.

De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij gehoord over het bezit van drugs.

Vorig artikelPolitie doet inval in woning na onderzoek drugs
Volgend artikelMan zwaargewond op sleepboot Visserijkade
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier