Drie mannen aangehouden na vechtpartij in Salvador Dalistraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Drie mannen zijn gistermiddag aangehouden na een vechtpartij in de Salvador Dalistraat, zo meldt de politie vandaag.

Agenten kwamen om 14.35 uur ter plekke en zagen dat een 41-jarige Vlissinger een 20-jarige plaatsgenoot sloeg. De man vluchtte een woning in. Omdat hij een taser bij zich zou hebben, gebruikte een van de agenten pepperspray. Uiteindelijk overhandigde de man door een raam van de woning een stroomstootwapen, kwam naar buiten en werd aangehouden. Ook de 20-jarige vechtersbaas moest de politiewagen in.

- Advertentie -

Een 28-jarige Vlissinger probeerde de laatstgenoemde man uit de wagen te bevrijden en beledigde een van de agenten. Daarop werd ook hij aangehouden, voor belediging en ordeverstoring. Het drietal is gehoord op het politiebureau.

- Advertentie -
Vorig artikelMan zwaargewond op sleepboot Visserijkade
Volgend artikelFietser lichtgewond na aanrijding met personenauto
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).