Man zwaargewond op sleepboot Visserijkade

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend is een man zwaargewond geraakt op een sleepboot aan de Visserijkade in Vlissingen.

Rond 11.00 uur vond het bedrijfsongeval plaats, dit gebeurde op het achterdek van een sleepboot die op dat moment in de 1e Binnenhaven lag.

- Advertentie -

Brandweer, politie, twee ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen. De brandweer heeft het slachtoffer van het schip gedragen en aan wal gebracht.

De traumahelikopter landde in Arnemuiden, hier werd het slachtoffer per ambulance heengebracht. Hierna is hij overgedragen aan het Mobiel Medisch Team (MMT) en per helikopter naar een ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vermoedelijk schoot er tijdens werkzaamheden een kabel los, deze zou de man hebben geraakt.

- Advertentie -
Vorig artikel27-jarige Vlissinger aangehouden vanwege drugsbezit
Volgend artikelDrie mannen aangehouden na vechtpartij in Salvador Dalistraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.